Kontakto

Zyrat Qendrore

Adresa: Rr “Dritan Hoxha”, Godina Nr 5, perballe “Asllan Rusi”, nr 1025
Tel: +355 42410720 / 42410721 / 42410722
Fax: +355 4 2410723
Cel: +355 66 40 00660; 067 20 00660; 068 40 00660; 069 40 00660
e-mail: cargoair@albaniancargo.al

Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:

Telefon:
+355 42410720
+35542410721
+35542410722
+35542410723